Södertörns jvf

Tyrveds skjutbana - din träffpunkt

Tjejhelg i Värmland

Det finns forfarande platser kvar!

https://www.jagarnasriksforbund.se/varmland

Tjejhelg på Vita Älgen med skytte, ballistik och matlagning
Passa på att träffa andra jaktintresserade tjejer och få en upplevelserik sommarhelg när JRF Värmland i samarbete med Vita Älgen och Norma bjuder in till en tjejhelg på anrika värdshuset Vita Älgen i Åmotsfors, 17-18 juni.

Under helgen kommer vi bland annat att laga vilttapas tillsammans med kokboksförfattaren, tillika Vita Älgens ägare, Helena Neraal. Lena och Anna, som arbetar med ballistik på Norma kommer att lära oss vikten av rengöring av pipor, status på geväret, men också visa effekterna av skytte i gelatinklumpar samt pipsprängning. Arvika Skytteklubb arrangerar skytte för både den vana och den mindre vana skytten.

Kostnad 1 995 kr/person (betalningsinformation ges vid anmälan).

I priset ingår ev. hämtning/lämning Arvika station, 1 x övernattning i enkelrum inkl. frukostbuffé, 1 x lunch inkl. dryck samt kaffe/te, 1 x fika, 1 x middag, samt alla aktiviteter. Kostnad för dryck till middagen och i baren tillkommer till hyggliga priser.

Anmälan sker till Susanne Öhrström senast den 29 maj på telefon 070-265 82 14, eller via e-post till kontakt@javeron.se. Kontakta även Susanne om du har några frågor om evenemanget. Vid för få anmälda ställs evenemanget in (minst 15 personer krävs för genomförande).

Meddela om du reser med egen bil eller med tåg och vill bli hämtad i Arvika, samt om du har allergier eller andra behov som bör tillgodoses vid planering av ditt deltagande.


Helgens program
Lördag
11.30
Upphämtning vid Arvika Tågstation där buss hämtar upp de som inte kommit i egen bil och därifrån tar vi oss till Paradiset skytteklubb. För de med egen bil så samlas vi 12.00 vid Paradiset skytteklubb.

12.00 – 15.00
Lunch
Skytte
Ballistik

15.00 – 17.30
Transport till Vita Älgen i Åmotfors
Incheckning
Vila och ledig tid
Videovisning och diskussioner kring effekt av skytte – Anna och Lena

17.30 – 19.00
Vi möts i baren innan vi sätter igång att laga vilttapas tillsammans.

19.00
Middag

Söndag
09.00 - 11.00
Frukost

12.00
Utcheckning och avresa.
blog comments powered by Disqus